make-money-468x60

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αλλαγές στο χώρο του Affiliate marketing

Η δομή του εμπορίου και την εργασίας έχει αλλάξει ριζικά. 

Ο τρόπος διακίνησης, 
Ο τρόπος προώθησης, 
Τα προϊόντα, 
Οι υπηρεσίες....

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το "παιχνίδι" παίζεται στο διαδίκτυο.

Ο αντικειμενικός σκοπός είναι ο εκσυγχρονισμός των μικρών και μεγάλων Επιχειρήσεων με μικρό κόστος αλλά και η δημιουργία ευχαριστημένων ποιοτικών καταναλωτών.
Αυτά που, κατά τη γνώμη πολλών marketers, χρειάζεται μία επιχείρηση είναι:
  • Αξιοπρεπή παρουσία στο internet με ιστοσελίδα και e-shop
  • Άμεση επικοινωνία με το πελατολόγιο,
  • προώθηση σε χιλιάδες καταναλωτές,
  • Ανεύρεση νέων πελατών με εργαλεία internet marketing και στόχευση στη περιοχή που θέλει,
  • Αυτοματοποιημένες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών σε στοχευμένη γεωγραφική περιοχή (λιανική & χοντρική),
  • Δημιουργία Application σε android & IOS,
  • ένταξη σε πλατφόρμα καταναλωτικού club και δυνατότητα δημιουργίας εκπτώσεων και προσφορών για τους καταναλωτές του club,
  • πρόγραμμα ανταμοιβής επιχειρήσεων με συμβεβλημένες επιχειρήσεις,
  • δυνατότητα online σεμιναρίων και meeting.

Σε αυτά τα πλαίσια, αποκαλύπτονται καθημερινά νέα εργαλεία και νέα προϊόντα που μπορεί ένας επαγγελματίας ή μία επιχείρηση να χρησιμοποιήσει για να δώσει ώθηση και δυναμική στην αγορά. Πλέον είναι πολύ εφικτό να δημιουργηθεί μία επιχείρηση στο internet, μειώνοντας τα κοστολόγια της. Μόνο έτσι μπορεί πλέον να είναι βιώσιμη και ανταγωνιστική.



Υπάρχουν, πλέον, εταιρείες που μπορούν να συνδυάσουν επιτυχημένα το παραδοσιακό εμπόριο, το affiliate marketing, το internet marketing και το social network marketing . Αυτές είναι που θα μπορέσουν να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Δημιουργείται όμως και η επόμενη γενιά καταναλωτών-συνεργατών που θα συστήνουν επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από την υπηρεσία ή το προϊόν που προωθούν, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν και άλλους καταναλωτές-συνεργάτες πώς να έρχονται σε επαφή με τα καινούργια δεδομένα του εμπορίου.

Η έννοια της σύστασης (affiliate) είναι γνωστή στις παραδοσιακές επιχειρήσεις και όλοι την αντιλαμβανόμαστε. Ήρθε πλέον η εποχή που ή συστάσεις επιχειρήσεων γίνονται επαγγελματικά από καταναλωτές μέσα από το διαδίκτυο.

Οι επιχειρήσεις δίνουν Affiliate Bonus, σε όλους αυτούς τους καταναλωτές που τις προωθούν και τις γνωστοποιούν είτε με ηλεκτρονικά μέσα, είτε από στόμα σε στόμα, δημιουργώντας μία κατηγορία έξυπνων καταναλωτών, που έχουν κάθε οικονομικό κίνητρο να προωθούν τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Μία εταιρεία που έχει κάνει την εμφάνισή της στον Ελλαδικό χώρο τα τελευταία 2 χρόνια και έχει αποδείξει ότι το μοντέλο των affiliate καταναλωτών όχι μόνο δουλεύει αλλά μπορεί να σου δημιουργήσει εισόδημα, είναι η Our Global Idea (OGI). 

Προσφέρει, νέα εργαλεία και νέα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν το affiliate μοντέλο εμπορίου. Πλέον το αντικείμενο της δουλειάς μας ανοίγει τόσο πολύ που πραγματικά μπορούμε να απευθυνθούμε σε όλους τους επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Σου στέλνω μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας.



Δες την παρακάτω διεύθυνση
http://olympicmarketingsystem.com/opportunityland 

Πραγματικά δεν μπορώ να στο περιγράψω.. Μπορούμε να κάνουμε ένα γρήγορο τηλεφώνημα και να σου τα εξηγήσω όλα!

Αν είσαι επαγγελματίας δικτυωτής σίγουρα σε ενδιαφέρει! Θα μπορείς με αυτά τα εργαλεία να χτίζεις το δίκτυό σου σε απίστευτα γρήγορο ρυθμό (ανεξάρτητα από το τι προωθείς)!

Οι αλλαγές που έχουν ήδη έρθει θα δημιουργήσουν έκρηξη στην αγορά!

Εμπιστεύσου με και κάνε μου ένα τηλέφωνο. Θα σου δώσω να καταλάβεις αμέσως τί έρχεται. Μην το χάσεις! 


Κάνε την δωρεάν προεγγραφή σου εδώ:

Γιώργος Παρασκευάς

Τηλ. 6936831771

skype name: paraskevas.yiorgos

Facebook PROFILE
Facebook FUN PAGE






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου